طرز تهیه خورشت فسنجان :

در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده می‌شود. خورش‌های ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورش هم گفته می‌شود را در غذاهای روزانه، میهمانی‌ها و مراسم رسمی استفاده می‌کنند. خورشت فسنجان
آشپزخونه خورش ,تهیه ,خورشت فسنجان ,تهیه خورشت ,تهیه خورشت فسنجان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

لذت سفر تله چنل | مجله تفریحی و سرگرمی می مارکت | جدید ترین محصولات فروشگاه حسابداران خبره آذربایجان pointer ایلیا چت,چت ایلیا,چت روم ایلیا دانلود اهنگ امیرحسین مقصودلو تناسخ گلیو